Bereken en bestel hier jouw naadloos fotobehang!

Hoogte
cm
incl. 3 cm extra per zijde i.v.m. montage
Breedte
cm
incl. 3 cm extra per zijde i.v.m. montage
Prijs

of

Behangcirkel

Een behangcirkel is geschikt voor elke bedenkbare ruimte. Een echte blikvanger in uw hal of gang. Of doorbreek je dat effe kleurtje op de muur in uw slaapkamer of woonkamer met een opmaat gemaakte behangcirkel?

Dat maakt de behangcirkel echt ideaal voor elke geschikte ruimte in huis, kantoor of school. Denk hierbij aan: de kinderkamer, babykamer, studeer/ werkkamer of keuken. Uw behangcirkel bestaat uit een stuk en wordt op een rol geleverd.

Vaak krijgen wij de vraag of fotobehang in de badkamer mogelijk is. Met het materiaal dat naadloos-fotobehang biedt is dit zeker mogelijk. Het fotobehang is waterafstotend en geschikt voor vochtige ruimtes. Daarnaast is een behangcirkel eenvoudig te plakken omdat het materiaal van de behangcirkel niet scheurt en kreukt.  

Je kunt airtex behangcirkels eenvoudig bestellen via onze webshop. Kies je voor die zelf gemaakte foto voor in de wachtkamer upload je eigen foto of maak een keuze uit onze beeldbank (van Adobe Stock). Wij maken de behangcirkel speciaal voor u op maat. Geef je huis, kantoor of school sfeer met je eigen persoonlijk behangcirkel!

Bestel eenvoudig uw behangcirkel

  1. Vul het gewenste formaat in en bereken je prijs.
  2. Extra marge voor montage is niet nodig bij een behangcirkel.
  3. Let op!: hoogte en breedte moeten gelijk zijn. Wij snijden een cirkel uit dit formaat!
  4. Kies een foto uit onze beeldbank of upload een eigen foto.
  5. Zet in de opmerking dat u een behangcirkel wilt bestellen.

Behangcirkel inspiratie

Graag helpen wij je op weg bij het maken van je keuze voor je behangcirkels zonder naden. Ga jij voor je eigen gemaakte foto of kies je een foto uit een van de volgende categorieën?

Heeft je huis, kantoor of school een thema of een bepaalde kleur inrichting? Dan kan je heel eenvoudig filteren op kleur.

Vul de maten in van je behangcirkel. Kies een categorie uit onze beeldbank. En filter vervolgens op kleur. Onze beeldbank maakt met de geselecteerde kleur een nieuwe selectie binnen de categorie. Hoe gaaf!

In onze bestel tool kunt u ook zelf de uitsnede bepalen. Ook kunt u ervoor kiezen om de gekozen foto in zwart/wit of sepia (mono) af te laten drukken.

Bekijk onze inspiratie pagina voor meer voorbeelden.

Heeft u vragen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Fotobehang zorginstelling behandelingskamer hollandse meesters
Fotobehang bos zorginstelling gang
Image

Eenvoudig zelf te plakken

of montage door onze professionals

Image

Haarscherpe print

door de nieuwste technologie

Image

Ontwerp op maat

door onze ervaren stylisten

Gratis digtale voorvertoning

Twijfel je over je bestelling en wil je graag een digitale voorvertoning van hoe het uitgekozen fotobehang zal staan in jouw kamer? Dat kan! Stuur een foto van de ruimte en het nummer van je uitgekozen foto naar info@naadloos-fotobehang.nl en onze ervaren stylisten zullen het fotobehang verwerken in de foto van jouw ruimte. Zo kun je een nog beter beeld krijgen van hoe het eindproduct eruit zal zien.

Gratis digitale voorvertoning naadloos fotobehang
Image

Materiaal naadloos fotobehang

Airtex is het naadloze behang met een maximale printbreedte van 490 cm. Deze polyester doeksoort met een toplaag van PVC heeft een matte uitstraling en een licht gestructureerde toplaag. Daarmee is het een goed alternatief voor traditioneel behang. Airtex heeft een licht grijze achterzijde, ook wel greyback genoemd.

Montage

Airtex heeft een toplaag met PVC coating, welke kreukels en scheuren tegengaat. Hierdoor breng je het behang eenvoudig en snel aan op wanden. De toplaag is waterafstotend en biedt een goede bescherming tegen oppervlakte beschadigingen en vlekken. Je brengt het gemakkelijk aan op voldoende gladde en egale muren. Zo hecht het behang optimaal.

Omdat naadloos fotobehang uit 1 stuk bestaat, is het makkelijk zelf te plakken. Bekijk hier hoe je dat doet.

Het is ook mogelijk om onze professionals het fotobehang te laten plakken. Vraag hiervoor een offerte aan en geef de grootte van de muur en de locatie door.

Heb je nog vragen? Bekijk onze FAQ of neem contact op.

Image