Bereken en bestel hier jouw naadloos fotobehang!

Hoogte
cm
incl. 3 cm extra per zijde i.v.m. montage
Breedte
cm
incl. 3 cm extra per zijde i.v.m. montage
Prijs

of

Fotobehang Gang

Met fotobehang in de gang creëer je een leuke binnenkomer, een goede eerste indruk voor in huis of op kantoor. Het is tenslotte het eerste wat je ziet bij binnenkomst. Van smal muurtje tot een lange gang bieden wij de perfecte oplossing. Uw fotobehang voor in de gang heeft geen naden en wordt uit 1 stuk en op 1 rol geleverd.

Naadloos fotobehang is naast uw gang ook een echte eye-catcher in de woonkamer, slaapkamer, kinderkamer, babykamer en keuken. U kunt airtex naadloos fotobehang eenvoudig bestellen via onze webshop. Kies jij voor die zelf gemaakte foto voor in de gang upload je eigen foto of maak een keuze uit onze beeldbank (van Adobe Stock). Wij maken het fotobehang speciaal voor u op maat. Geef je gang sfeer met je eigen persoonlijk naadloos fotobehang!

Gang behang inspiratie

Graag helpen wij je op weg bij het maken van je keuze voor je gang fotobehang zonder naden. Ga jij voor je eigen gemaakte vakantie kiekje of kies je een foto uit een van de volgende categorieën?

Heeft jouw gang een thema of een bepaalde kleur inrichting? Dan kan je heel eenvoudig filteren op kleur.
Vul de maten in van je fotobehang. Kies een categorie uit onze beeldbank. En filter vervolgens op kleur. Onze beeldbank maakt met de geselecteerde kleur een nieuwe selectie binnen de categorie. Hoe gaaf!

Bekijk onze inspiratie pagina voor meer voorbeelden.

Heeft u vragen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Fotobehang hall gang smederij
Fotobehang hal gang duinen zee strand zand
Image

Eenvoudig zelf te plakken

of montage door onze professionals

Image

Haarscherpe print

door de nieuwste technologie

Image

Ontwerp op maat

door onze ervaren stylisten

Gratis digtale voorvertoning

Twijfel je over je bestelling en wil je graag een digitale voorvertoning van hoe het uitgekozen fotobehang zal staan in jouw kamer? Dat kan! Stuur een foto van de ruimte en het nummer van je uitgekozen foto naar info@naadloos-fotobehang.nl en onze ervaren stylisten zullen het fotobehang verwerken in de foto van jouw ruimte. Zo kun je een nog beter beeld krijgen van hoe het eindproduct eruit zal zien.

Gratis digitale voorvertoning naadloos fotobehang
Image

Materiaal naadloos fotobehang

Airtex is het naadloze behang met een maximale printbreedte van 490 cm. Deze polyester doeksoort met een toplaag van PVC heeft een matte uitstraling en een licht gestructureerde toplaag. Daarmee is het een goed alternatief voor traditioneel behang. Airtex heeft een licht grijze achterzijde, ook wel greyback genoemd.

Montage

Airtex heeft een toplaag met PVC coating, welke kreukels en scheuren tegengaat. Hierdoor breng je het behang eenvoudig en snel aan op wanden. De toplaag is waterafstotend en biedt een goede bescherming tegen oppervlakte beschadigingen en vlekken. Je brengt het gemakkelijk aan op voldoende gladde en egale muren. Zo hecht het behang optimaal.

Omdat naadloos fotobehang uit 1 stuk bestaat, is het makkelijk zelf te plakken. Bekijk hier hoe je dat doet.

Het is ook mogelijk om onze professionals het fotobehang te laten plakken. Vraag hiervoor een offerte aan en geef de grootte van de muur en de locatie door.

Heb je nog vragen? Bekijk onze FAQ of neem contact op.

Image