Bereken en bestel hier jouw naadloos fotobehang!

Hoogte
cm
incl. 3 cm extra per zijde i.v.m. montage
Breedte
cm
incl. 3 cm extra per zijde i.v.m. montage
Prijs

of

Fotobehang Restaurant / Café

Kleed je restaurant, café of kroeg aan met naadloos fotobehang wat helemaal in stijl is met jouw aanbod. Maken jullie de lekkerste pizza? Dan is een foto van Venetië wellicht een eye-catcher wat je restaurant een romantische uitstraling geeft. Of verkoop je de lekkerste patisserie? Dan is wellicht een donut of een macaron fotobehang helemaal iets voor jouw onderneming. De sky is the limit.

Het restaurant behang is waterafstotend, scheurt en kreukt niet en is eenvoudig te plakken. Uiteraard willen wij deze service u ook uit handen nemen. Onze professionele behangers behangen in een mum van tijd al uw muren. Neem voor een passende offerte contact met ons op.

Ons naadloos fotobehang voor jouw restaurant, café of kroeg is haarscherp en kan tot wel 490 cm hoog en 50 meter lang gemaakt worden. Het naadloos fotobehang bestaat uit een stuk en wordt op een rol geleverd. Je kunt airtex naadloos fotobehang eenvoudig bestellen via onze webshop. Kies jij voor een zelf gemaakte foto voor in je restaurant, café of kroeg upload je eigen foto of maak een keuze uit onze beeldbank (van Adobe Stock). Wij maken het fotobehang speciaal voor u op maat. Geef je onderneming sfeer met je eigen persoonlijk naadloos fotobehang!

Restaurant behang inspiratie

Graag helpen wij je op weg bij het maken van je keuze voor je fotobehang zonder naden. Ga jij voor je eigen gemaakte foto of kies je een foto uit een van de volgende categorieën?

Heeft jouw restaurant een thema of een bepaalde kleur inrichting? Dan kan je heel eenvoudig filteren op kleur.
Vul de maten in van je fotobehang. Kies een categorie uit onze beeldbank. En filter vervolgens op kleur. Onze beeldbank maakt met de geselecteerde kleur een nieuwe selectie binnen de categorie. Hoe gaaf!

Bekijk onze inspiratie pagina voor meer voorbeelden.

Heeft u vragen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Fotobehang restaurant vis vlees eten drinken
Fotobehang restaurant pizzeria eten drinken
Image

Eenvoudig zelf te plakken

of montage door onze professionals

Image

Haarscherpe print

door de nieuwste technologie

Image

Ontwerp op maat

door onze ervaren stylisten

Gratis digtale voorvertoning

Twijfel je over je bestelling en wil je graag een digitale voorvertoning van hoe het uitgekozen fotobehang zal staan in jouw kamer? Dat kan! Stuur een foto van de ruimte en het nummer van je uitgekozen foto naar info@naadloos-fotobehang.nl en onze ervaren stylisten zullen het fotobehang verwerken in de foto van jouw ruimte. Zo kun je een nog beter beeld krijgen van hoe het eindproduct eruit zal zien.

Gratis digitale voorvertoning naadloos fotobehang
Image

Materiaal naadloos fotobehang

Airtex is het naadloze behang met een maximale printbreedte van 490 cm. Deze polyester doeksoort met een toplaag van PVC heeft een matte uitstraling en een licht gestructureerde toplaag. Daarmee is het een goed alternatief voor traditioneel behang. Airtex heeft een licht grijze achterzijde, ook wel greyback genoemd.

Montage

Airtex heeft een toplaag met PVC coating, welke kreukels en scheuren tegengaat. Hierdoor breng je het behang eenvoudig en snel aan op wanden. De toplaag is waterafstotend en biedt een goede bescherming tegen oppervlakte beschadigingen en vlekken. Je brengt het gemakkelijk aan op voldoende gladde en egale muren. Zo hecht het behang optimaal.

Omdat naadloos fotobehang uit 1 stuk bestaat, is het makkelijk zelf te plakken. Bekijk hier hoe je dat doet.

Het is ook mogelijk om onze professionals het fotobehang te laten plakken. Vraag hiervoor een offerte aan en geef de grootte van de muur en de locatie door.

Heb je nog vragen? Bekijk onze FAQ of neem contact op.

Image