Naadloos-FotoBehang op Maat

Airtex / Walltex behang is van materiaal wat wordt gefabriceerd op een printer met een zeer hoog resolutie vermogen. Airtex scheurt en kreukt niet: handig bij het plakken en herpositioneren is geen probleem. Ook bij het verwijderen van de print te zijner tijd, is airtex behang is eenvoudig in 1 deel te verwijderen. Naadloos Fotobehang is een professioneel en innovatief product dat zowel zakelijk als voor de particulier wordt toegepast.

Naadloos-FotoBehang op Maat voor Bedrijven, inclusief montage

Wij monteren naadloos fotobehang op maat voor bedrijven. Graag nemen wij deze dienst voor u uit handen en behangen we het fotobehang. Wij maken graag een gepaste offerte, afhankelijk van de locatie, grootte van de muur en het aantal muren waar fotobehang moet komen. We realiseren de mooiste  fotobehang projecten voor de entree van gebouwen, kantoren, bedrijfskantines enz. Uw bedrijf heeft snel een sfeervolle en persoonlijke look.

Image

Naadloos-FotoBehang op Maat voor Particulieren

Dit is voor bij u thuis ook een echte eye-catcher in de hal, woonkamer, slaapkamer, kinderkamer en keuken. U kunt airtex naadloos fotobehang eenvoudig bestellen via deze webshop.
Upload uw eigen foto of maak een keuze uit onze beeldbank.
Image

Behangcirkel

Bestel uw behang eenvoudig via onze website:

1. Vul de maten in op onze homepage.

2. Let op: hoogte en breedte moeten gelijk zijn, wij snijden een cirkel.

3. Kies een foto uit onze beeldbank of upload je eigen foto.

Image
Image
Image
Image

Waterafstotend

Scheurt en kreukt niet

UV-bestendig

Hoge kleurkracht

Eenvoudig te plakken

Krasvast

Brandvertragend

Makkelijk te reinigen